Forsikringer - Borgenoldis

Gå til innhold

Forsikringer

Admin

Korsnett Norge

Borgen Oldis er medlem av Korpsnett Norge. Dette er en forholdsvis ny organisasjon, som er åpen for alle musikkinteresserte. Korpsnett er bl.a. en arena for tilretteleggelse 

av ulike aktiviteter medlemmene ønsker å sette i gang. Organisasjonen er til for medlemmene! Trykk på  http://www.korpsnett.no for ytterligere informasjon.

Korpsnett sender ut nyhetsbrev med aktuelle musikk- og korpsnyheter 4 ganger i året. I tillegg sender de jevnlig ut nyheter i form av elektroniske nyhetsbrev. Du kan tegne 

deg som abonnent på sistnevnte ved å trykke deg inn på http://korpsnett.no/nyhetsbrev/.


Forsikring

Gjennom Korpsnett har korpset tegnet følgende forsikring:
• Instrumentforsikring: inntil kr 60.000,- pr. medlem
• Ulykkesforsikring - kr 50.000,- ved død, kr 500.000,- ved invaliditet
• Behandlingsutgifter inkl. tannskade med inntil kr. 25.000,-
• Skadeforsikring utstyr/uniformer: Inntil kr 10.000,- pr medlem
• Ansvarsforsikring: Dekker eventuell skade for tredje person under korpsets aktiviteter

Forsikring av utleverte instrumenter, uniformer samt utleverte effekter gjelder i hele verden, hele tiden. Ulykkesforsikringen gjelder under øvelse, konserter, stevner, reiser o.l. som foregår under korpsets ledelse. Dessuten gjelder ulykkesforsikringen på direkte vei fra hjemmet til øvelse/konsert/stevne/styremøte og tilbake til hjemmet igjen.

Forsikringen omfatter instrumenter, uniformer og annet utstyr som tilhører korpset. Privateid instrument/uniformer/annet utstyr som brukes av korpsmedlemmene i korpsets regi er dekket på lik linje med korpsets eiendeler. Det er en egenandel på 1 000 kroner per skade.

Komplette vilkår finnes på www.korpsnett.no

Tilbake til innholdet