2019 - Borgenoldis

Gå til innhold

2019

Historien
6. januar - Nyttårskonsert
Konserten, som var den 13. i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 6. januar kl. 18. Konserten ble godt mottatt av 312 betalende fremmøtte. Kveldens verter var Hege Marie Fossgard og Johnny Sarnes, og dirigent var Thor Anders T. Eriksen. Repertoaret besto av: Bravura, Conserto D'amore, Opus One, Florentinermarsj, Sir Duke, Fandango Fantasy, The Second Waltz, For once in my Life m/Ann-Cathrin, Gabriellas sång m/Ann-Cathrin, Flåklypa Medley, Radetsky march, Pomp and Circumstance m/allsang og ekstranummer Froh und Heiter.
Dagny Mehus, som vinner av Martin Lundes Musikkstipend, fremførte et Mozartstykke på fagott. I tillegg fremførte sangeren Klara Tomine Dahl to stykker med gitar.
Kvelden ble avsluttet med middag og hyggelig samvær på Lancelot restaurant i Asker.

11. mars - Årsmøte 2019
Årsmøte avholdes i Vardåsen kirke med 23 medlemer tilstede.

16. mai - Friundervisningen i Asker
Vi gikk i tog fra Friundervisningen i Lensmannslia til Nordre Bondi gård. Bak oss kom ca 200 innvandrere som deltok i norskundervisning og som fikk et innblikk i norsk kultur. Nydelig sommervær, god trening til 17. mai og god stemning.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Jansløkka hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Etter forfriskninger og "konsert" på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake. Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien, Søndre Borgen bo- og behandlingshjem og frem til Borgen skole. Før taler, leker og forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker".

16. juni - Askerlia boligsameie 50 år
Arrangementet fant sted på Borgen ungdomsskole. Vi spilte Congratulation før ordførerens tale og 3 andre låter etterpå.

16. juni - Åsenblåsen veterankorpskonsert
Vi spilte konsert på Persbråten skole sammen med fem andre korps.
Vi fremførte . Fellesnummer: Gammel jegermarsj

27.-30. juni - Korpstur til Sæby
Turen i år gikk til Sæby musikkfestival som blir arrangert hvert 3. år. Vi var 26 musikanter og 5 ledsagere som reiste samlet med Stena Saga fra Oslo. På Sæby Søbad ble vi innkvartert i greie ferieleiligheter med gåavstand til Sentrum og havna. Vi hadde ialt 4 konserter flere steder i byen i løpet av de dagene vi var der. Lørdag var det fest i festteltet med svært god stemning. Etter avsluttende konsert og lunsj på havna, dro de fleste deretter hjem via Fredrikshavn-Gøteborg, mens noen fortsatte ferien i Danmark/Tyskland.

19. sept - Asker sentrum
Vi spilte for Sentrumsforeningen i forbindelse med Asker Treningssenters løp (Askersprinten) til inntekt for kreft.

11. okt - Oktoberfest hos Manag-E i Asker
I forbindelse med firmaets oktoberfest spilte vi tyrolerlåter.

9. - 10. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

23. nov - Julemarked i Vardåsen kirke
Vi spilte en halv time med julesanger, flexmelodier o.l. på kirkens julemarked.

30. november - Juletretenning i Asker sentrum
Vi spilte julesanger på Føyka før vi ledet fakkeltoget til Jernbanetorget hvor det var juletretenning og underholdning.

24. desember - Vardåsen kirke
Vi spilte under julegudstjenesten kl. 14.
Tilbake til innholdet