2017 - Borgenoldis

Gå til innhold

2017

Historien
8. januar - Nyttårskonsert
Konserten, som var den 11. i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 8. januar kl. 18. Konserten ble godt mottatt av en fullsatt sal. Kveldens verter var Marimette Rynning og Wenche Løvø, og dirigent var Camilla Bjerkelund. Repertoaret besto av: Froh und heiter, Tritsch-Tratsch Polka, Cry of the Celts (sats 2-5), The Dam Busters, Abba Gold, An der schönen blauen Donau, Pomp and Circumstance og Radetsky march. Drengsrud skolekor, som vinner av Martin Lundes Musikkstipend, fremførte tre sanger. I tillegg fremførte Elisabeth Rasch og Daniela Reys egne sanger.
Kvelden ble avsluttet med middag og hyggelig samvær på Lancelot reataurant i Asker.

13. mars - Årsmøte 2017
Årsmøte avholdes i Vardåsen kirke med 30 medlemer tilstede.

1. april - Jubileumskonsert Frydenlund (25 år)
Frydenlund seniorkorps inviterte Røyken Brassband og oss til jubileumskonsert i Hurum rådhus på Sætre. Vi spilte Froh und Heiter, Hit the road Jack, Summer Holiday, Espana Cani og Den norske løve.

22. april - Jubileumskonsert Olsenbanden (30 år)
Olsenbanden inviterte oss og 8 andre korps/kor til jubileumskonsert i Rykkinnhallen. Vi spilte Froh und Heiter, Music to watch girls by, og Beer Barrell Polka.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Jansløkka hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Etter forfriskninger og "konsert" på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake. Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien, Søndre Borgen bo- og behandlingshjem og frem til Borgen skole. Før taler, leker og forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker".

20. mai - Kulturfestivalen i Asker
Vi spilte først en minikonsert på Bakerløkka i sentrum. Deretter kjørte vi til Borgen skole, og herfra marsjerte vi spillende opp til Kulturhagen påBorgen. Her holdt vi en 20 min lang konsert.

21. mai - Friluftsgudstjeneste på Stupsletta
Vi spilte for Vardåsen menighet og speiderne under friluftsgudstjenesten på Stupsletta.

10. juni - 50-års dag på Esviken
Vi spilte for en som fyllte 50 år.

11. juni - Konsert ÅsenBlåsen
Vi spilte konsert med 4 andre korps på Persbråten skole. Vi spilte Beer Barrel Polka, Fiskelykke og Spanish Flea.

22.-25. juni - Torghattfestivalen
Vi markerte 30-årsjubileum med tur til Torghattfestivalen i Brønnøysund, 22.-25.juni. Vi var 32 musikanter og 6 ledsagere hvorav noen reiste med fly og noen få med bil.
Torsdag kveld sjekket vi inn på Thon Hotell. Kvelden fortsatte med mottakelse og småkonserter på brygga. Fredag var det konserter av oss og andre i Gågata, -vi spilte for Hurtigruta, -vi busset til Hestøya Nord og spilte for lokalbefolkningens St.Hans feiring. Hyggelig seanse i fint vær og vakker natur! Dagen ble avsluttet med Vestkystmiddag på Tørrfeskloftet, -stor stemning! Lørdag åpnet himmelens sluser seg. Vi masjerte som storkorps i Brønnøysunds gater. Deretter spilte vi hjemme hos en familie som hadde ønsket seg nettopp det. Vi ble møtt med åpne armer, kaffe og kaker! Dagen fortsatte med folkekonserter i gågata, bankett på Samfunnshuset og fest på Tørkfestloftet. Søndag, på vei til flyplassen, spilte vi «i fjæra» ved Svarthopen.
Kostnadene for fly utgjorde kr.4.379,- pr deltaker. I tillegg kom utgifter til hotell, kr.1345,- pr.døgn. Korpset sponset stevneavgift på kr. 1200,- for musikantene samt frakt av store instrumenter tur-retur, kr. 5700,-.

17. sept - Asker sentrum
Vi spilte i Asker sentrum for Lions i forbindelse med Lions 100 års dag og som starten på et sykkelløp fra Asker til Heggedal. 

21. sept - Asker sentrum
Vi spilte for Sentrumsforeningen i forbindelse med Asker Treningssenters løp til inntekt for kreft.

14. okt - Borgen Oldis 30 år - Jubileumsfeiring
Vi feiret først med 3 konserter i Asker sentrum med Blås i D fra Horten og Bestum Stasmusikk. Deretter marsjerte vi i storkorps rundt i sentrum. Om kvelden var det fest i Festsalen i Kulturhuset med god mat og drikke samt dans og hyggelig samvær. Blås i Ddeltok også på festen.

17. okt - Oktoberfest hos Manag-E i Asker
I forbindelse med firmaets oktoberfest spilte vi tyrolerlåter.

11. - 12. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

25. nov - Julemarked i Vardåsen kirke
Vi spilte en halv time med julesanger o.l. på kirkens julemarked.

2. desember - Juletretenning i Asker sentrum
Vi spilte julesanger på Føyka før vi ledet fakkeltoget til Jernbanetorget hvor det var juletretenning og underholdning.

3. desember - Adventskonsert i Vardåsen kirke
Vi spilte under den årlige adventskonserten sammen med Asker mannskor, Hukenbekken mannskor og Vardåsen vox cordis. Vi fremførte Tir N´A Noir, Suite from The Nutcracker (March og Dance of the Sugar Plum Fairy), Visa från Utanmyra, Winter Wonderland og Deilig er jorden.

24. desember - Vardåsen kirke
Vi spilte under julegudstjenesten kl. 14.
Tilbake til innholdet