2015 - Borgenoldis

Gå til innhold

2015

Historien
11. januar - Nyttårskonsert
Konserten, som var den niende i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 11. januar kl. 18. Konserten ble godt mottatt blant de ca. 310 betalende tilhørerne. Kveldens vert var Marimette Rynning, og dirigent var Sebastian Haukås. 
Repertoaret besto av: Speedy Gonzales, Three Klezmer Miniatures, Meditation "Thais", Colonel Bogey, Minns Jules Sylvain, TV's Julafton, Radetski Marsj, Happy New Year m/sang ved Ann Cahtrin, Pomp and Circumstances og Froh und Heiter.
I tillegg fremførte Eskil Dante egne komposisjoner med sang og gitar, Ann-Cathrin Tessnes sang "Smil" og et ensamble fra Asker skolekorps fremførte Buglers Holiday og An den schønen, blauen Donau.

Kvelden ble avsluttet med middag og hyggelig samvær på Egon resturant i Asker.

16. mars - Årsmøte
Årsmøte ble avholdt i Vardåsen kirke med 26 medlemmer til stede.

25. april - Borgen skolekorps blir 40 år
Vi fikk med oss en flott konsert av Borgen skolekorps i Multisalen i Asker kulturhus. Deretter var det jubileumskake og kaffe før vi avsluttet med å spille Speedy Gonzales, Three Klezmer Miniatures og Froh und Heiter. Bjørg H holdt en fin tale til jubilanten.

7. mai - Friundervisningen i Asker
Vi gikk i tog fra Friundervisningen i Lensmannslia til Nordre Bondi gård. Bak oss kom ca 120 innvandrere som deltok i norskundervisning og som fikk et innblikk i norsk kultur. God stemning tross regn.

10. mai - Friluftsgudstjeneste på Stupsletta
Vi spilte for Vardåsen menighet og speiderne under friluftsgudstjenesten på Stupsletta.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Jansløkka hvor vi spilte i barnetoget. Sur start med 4 grader, regn og vind, men det bedret seg utover dagen. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Etter forfriskninger og "konsert" på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake.
Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien, Søndre Borgen bo- og behandlingshjem og frem til Borgen skole. Før taler, leker og forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker".

13.-14. juni - Korpstur til Holmestrand
Vi var 25 medlemmer + fanebærer som deltok sammen med 10 andre korps i kulturfestivalen. Vi reiste med privatbiler til Holmestrand hotel. Lørdag marsjerte vi først i felles oppmarsj til Festivalteltet. Deretter spilte vi konsert i festivalteltet før vi avsluttet med fest med middag og dans på kvelden samme sted. Søndag spilte vi konsert på Fiskebrygga før det var felles marsj gjennom byen til hotellet. Begge dager var det felles lunsj for korpset på "På bryggekanten". Repertoar på konsertene var: Colonel Bogey, Speedy Gonzales,The Bare Necessities, En solskinnsdag, Muskrat Ramble og Froh und Heiter.

10. oktober - Spilling i Asker
Vi marsjerte fra stasjonstorget og en rundtur gjennom sentrum før vi avsluttet med en kort konsert på Bakerløkka. Deretter spaserte vi opp til Hasselbakken- Frivillighetens hus, hvor vi holdt en kort konsert.

10. oktober - Høstfest
Det ble arrangert høstfest på Grendehuset på Jansrud. Alle hadde med mat og drikke og det ble en rolig og hyggelig fest!

24. oktober - Beate 50 år
Vi spiller for henne på Baracoa i Asker.

7. - 8. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

28. november - Julegateåpning
Vi spilte julesanger på Føyka før vi ledet fakkeltoget til Jernbanetorget.

29. november - Adventskonsert i Vardåsen kirke
Vi spilte under den årlige adventskonserten sammen med Askerkoret Mellomstemt og Vardåsen vox cordis. Vi fremførte Pavana in blue, Koppången og Deilig er jorden.

24. desember - Vardåsen kirke
Vi spilte under julegudstjenesten kl. 14.
Tilbake til innholdet