2014 - Borgenoldis

Gå til innhold

2014

Historien
12. januar- Nyttårskonsert
Konserten, som var den åttende i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 12. januar kl. 18. Konserten ble godt mottatt blant de ca. 280 betalende tilhørerne. Kveldens vert var Trond W. Nygren, og dirigent var Tom-Are Skinstad. Repertoaret besto av: Festmarch, And All That Jazz, Muskrat Ramble, Andante fra Haydens symfonikonsert m/trompetsolist Kristoffer Wøien, Bohemian Rapsody, Kaiser-Walzer,Gabriellas Sång m/Ann-Kathrin Tessnes, RadetskyMarch, Prelude et Saltarelle m/saksofonsolist Guro C. Remme, Music of the Beatles, Var er du min venn m/Ann-Cathrin Tessnes, When I'm sixty-four og Pomp and Circumstanc.
Kvelden ble avsluttet med middag og hyggelig samvær på Intermezzo.

17. mars - Årsmøte
Årsmøtet ble avholdt i Vardåsen kirke med 29 medlemmer til stede.

4. mai - Gudstjeneste på Stupesletta
Vi spilte under gudstjenesten på Stupesletta.

10. mai - Kulturuka i Asker
Vi spilte på Bakerløkka i fint vær og med mye publikum.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Sem hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Etter forfriskninger og "konsert" på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake.
Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien og frem til Borgen skole. Mellom taler, leker og mere forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker" pluss et par låter.
Etter en pause forflyttet vi oss tradisjonen tro til Undelstad der vi spilte i barnetoget med avslutningskonsert på "festplassen".

13-15. juni - Korpstur til Gjøvik
Vi var 25 musikanter pluss fanebærer som reiste fra Asker med buss på fredag ettermiddag. Vi innlosjerte oss på Grand Hotell på Gjøvik. På fredag kveld var det opplegg med underholdning og mat på Gjøvik Gård i «Storteltet».
På lørdag var det oppmarsj fra Fjellhallen til Gjøvik Gård som be avsluttet med to fellesnummer. På ettermiddagen spilte vi i Panparken like ved hotellet. Det var festaften med mat og underholdning på Gjøvik Gård.
På søndag før avreise spilte vi en spontankonsert utenfor hotellet.

11. oktober - Det gode liv i Asker
Vi spilte først på Stasjonstorget før vi marsjerte gjennom Strøket til Bakerløkka. Deretter marsjerte vi tilbake til Stasjonstorget.

11. oktober - Høstfest
Det ble arrangert høstfest på Grendehuset på Jansrud. Alle hadde med mat og drikke og det ble en vellykket og hyggelig fest!.

8. - 9. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

29. november - Julegateåpning
Vi spilte julesanger på Føyka før vi ledet fakkeltoget til Jernbanetorget.

30. november - Adventskonsert i Vardåsen kirke
Vi spilte under den årlige adventskonserten sammen med Asker mannskor. Vi fremførte Nordnorsk julesalme, Edenstrand, En stjerne skinner i natt, All through the night, White Christmas og Silent Night.

24. desember - Vardåsen kirke
Vi spilte under julegudstjenesten kl. 14.
Tilbake til innholdet