2013 - Borgenoldis

Gå til innhold

2013

Historien
13. januar- Nyttårskonsert
Konserten, som var den syvende i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 13. januar kl. 18. Konserten hadde et svært variert innhold som ble godt mottatt blant de ca. 300 betalende tilhørerne. Kveldens vert var Trond W. Nygren, og dirigent var Geir Edvard Sørensen. Repertoaret besto av: Joik fra Sørøya, Champagne-Galop,Henry Mancini at the Oscars, Så skimrande var aldri havet m/Ann-Cathrin, Panis Angelicus, The Thin Red Line, E'Spenstig,The Second Waltz, Tir N'A Noir m/Ann-Cathrin, Sleigh Ride,Radetsky March og Pomp and Circumstance. I tillegg deltok 2 unge talenter fra bygda, Margrete Skretting Bergset med sang og gitar og Aleksander Lindås med bandet "Gi labb".
Kvelden ble avsluttet med middag og hyggelig samvær på Big Horn.

26. januar - Nyttårskonsert i Slemmestad
Vi spilte nyttårskonsert i Slemmestad sammen med Slemmestad Ungdomskorps. Deretter var det middag m/fest.

18. mars - Årsmøte
Årsmøtet ble avholdt i Vardåsen kirke med 31 medlemmer til stede.

20. mars - John-Inge 60 år
Vi spilte i hagen hans ved feiring av John-Inges 60 års dag.

4. mai - Kulturuka i Asker
Vi spilte på Bakerløkka i fint vær og med mye publikum.

5. mai - Gudstjeneste på Stupesletta
Vi spilte under gudstjenesten på Stupesletta.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Sem hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Etter forfriskninger og "konsert" på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake.
Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien og frem til Borgen skole. Mellom taler, leker og mere forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker" pluss et par låter.
Etter en pause forflyttet vi oss tradisjonen tro til Undelstad der vi spilte i barnetoget med avslutningskonsert på "festplassen".

27. juni-1.juli - Korpstur til Sæby
Turen i år gikk til Sæby musikkfestival som blir arrangert hvert 3.år. Vi var 38 musikanter og 10 ledsagere som reiste samlet med Stena Saga fra Oslo. På Sæby Søbad ble vi innkvartert i flotte ferieleiligheter med gåavstand til Sentrum og havna. Vi hadde konserter flere steder i byen i løpet av de dagene vi var der, men høydepunktet var Beatles opptoget hvor vi gikk inni «The Yellow Submarine» gjennom hele byen. Festmiddagen på kvelden ble arrangert i festteltet hvor det ble en fantastisk stemning. Noen reiste hjem på søndag, men de fleste tok en natt til i Sæby og reiste en tur opp til Skagen på mandag formiddag. Der ble det tid til både sightseeing og et godt måltid før vi satte kursen mot fedrelandet igjen.

11. oktober - Høstfest  
Det ble arrangert høstfest på Grendehuset på Jansrud. Alle hadde med mat og drikke og det ble en vellykket og hyggelig fest!.

23. oktober - Det gode liv i Asker
Vi spilte først på Stasjonstorget før vi marsjerte gjennom Strøket til Bakerløkka. Deretter marsjerte vi tilbake til Stasjonstorget.

9. - 10. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

30. november - Julegateåpning
Vi spilte julesanger på Føyka før vi ledet fakkeltoget til Jernbanetorget.

1. desember - Adventskonsert i Vardåsen kirke
Vi spilte under den årlige adventskonserten.
Vi fremførte .......

24. desember - Vardåsen kirke
Vi spilte under julegudstjenesten.
Pause på LanselotJulegateåpning
Tilbake til innholdet