2012 - Borgenoldis

Gå til innhold

2012

Historien

8. januar- Nyttårskonsert
Konserten, som var den sjette i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 8. januar kl. 18. Konserten hadde et svært variert innhold som ble godt mottatt blant de ca. 250 betalende tilhørerne. Kveldens vert var Trond W. Nygren, og dirigent var Camilla Bjerkelund.
Repertoaret besto av: Champagnegaloppen, Siciliano, Rondo, Prøysenpotpourri, m/Ann Cathrin Tessnes, Månemannen, Bunch o’Bones (m/trombonist Marie Nøkleby Hansen), Music of the night, Bandology og Pomp and Circumstance m/allsang. Radetsky march og vår kjenningsmelodi Froh und Heiter var ekstranumre.
I tillegg deltok Ann Cathrin Tessnes med Drømmen om mårrada'n, Marie Nøkleby Hansen (vinner av Martin Lundes musikkpris 2011) med The blue Bells of Scotland på trombone og bandet Balloon Valley (3 13-åringer) med 2 låter.
Etter konserten avsluttet vi kvelden med en hyggelig middag på Kervan Saray.

5. mars - Årsmøte
Årsmøtet ble avholdt i Vardåsen kirke med 32 medlemmer til stede.

12. mai - Kulturuka i Asker
Vi spilte 1/2 time på Stasjonstorget i fint vær og med mye publikum.

13. mai - Gudstjeneste på Stupesletta
Vi spilte under gudstjenesten på Stupesletta.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Sem hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum. Etter forfriskninger og "konsert" på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake.
Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien og frem til Borgen skole. Mellom taler, leker og mere forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker" pluss et par låter.
Etter en pause forflyttet vi oss tradisjonen tro til Undelstad der vi spilte i barnetoget med avslutningskonsert på "festplassen".

5. - 9. juli - Jubileumstur til Sørøya
I forbindelse med planlegging og gjennomføring av turen til Sørøya 5. – 9. juli 2012, fikk komiteen uvurderlig hjelp av ”Sørøyas store sønn” Johnny. 50 personer var med på turen som ble en uforglemmelig opplevelse. Vi fikk oppleve en gjestfrihet som vi sjelden(aldri) opplever ellers, flott natur; samt gleden av å spille på steder og til tider vi tidligere ikke har gjort. Stor takk til alle på Sørøya som gjorde dette mulig!!


13. oktober - Det gode liv i Asker
Vi spilte først på Stasjonstorget før vi marsjerte gjennom Strøket til Bakerløkka. Deretter marsjerte vi tilbake til Stasjonstorget.

13. oktober - Jubileumsstevne
Vi arrangerte jubileumskonsert (25 år) i Vardåsen kirke. Foruten Borgen Oldis spilte Blås i Det, Mellomblæs, Billingstad Hjelpekorps, Frydenlund seniorkorps, Bestum Stasmusikk og Tanum Swing, ca. 20 minutter hver.
Vi fremførte Amparito Roca, ...og teksten var av Prøysen, Rondo og Instant Consert.

10. - 11. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

29. november - Julegrantenning Båstadmyra barnehage
Vi spilte da barna tente juletreet og gikk rundt det.

1. desember - Julegateåpning
Vi spilte julesanger på Føyka før vi ledet fakkeltoget til Jernbanetorget.

2. desember - Adventskonsert i Vardåsen kirke
Vi spilte under den årlige adventskonserten.
Vi fremførte Nordnorsk julesalme, Det står eit lys, Tir N'A Noir og Sleigh Ride.

13. desember - Asker sentrum
Vi spilt julesanger i Asker sentrum i forbindelse med Luciadagen.


24. desember - Vardåsen kirke
Vi spilte under julegudstjenesten.

Nyttårskonsert
Kvithellhula på Sørøya
Tilbake til innholdet