2010 - Borgenoldis

Gå til innhold

2010

Historien

10. januar - Nyttårskonsert
Konserten, som var den fjerde i rekken, ble avviklet i Teatersalen i Asker Kulturhus søndag 10. januar kl. 18. Konserten ble svært vellykket, og det var god stemning blant de ca. 300 betalende tilhørerne. Kveldens verter var Gunnar Hovden, Trond W. Nygren og Bjørn Petersen, og dirigent var Benny Solli.
Repertoaret besto av: Free World Fantasy, Bruremarsj m/solist Ann-Cathrin Tessnes, Mamma Mia m/solist Ann-Cathrin Tessnes, Trumpet Fiesta m/solister Bjørg Hegrum og Elise Gran, Farvel til en slavisk kvinne, Somethin' Stupid, Army of the Nile, Amazing Grace m/solist Grete Håland Sund, Festmarsj, Längtan til dig m/solist Ann-Cathrin Tessnes, 'Il Triello' m/solist Benny Solli, Champagne-Galopp, The Swingin' Shepherd Blues, Radetsky march og Pomp and Circumstance med "fyrverkeri". Vår kjenningsmelodi Froh und heiter var ekstranummer.
I tillegg deltok Comic Funktion, et ungdomsband fra Rud videregående skole, med 3 friske låter samt to dansegrupper fra Asker dans og ballettskole med hip hop og street dance.
Etter konserten avsluttet vi kvelden med en enkel samling på Barracoa.

30. januar - Årsfest
Årsfesten gikk av stabelen lørdag 30. januar i Festsalen i Asker kulturhus. Ca. 30 korpsere m/feller hadde en flott kveld med god mat (egenprodusert av Sidsel) og drikke, dans til Hammarstrøms orkester og høy stemning.

8. mars - Årsmøte
Årsmøtet ble avholdt i Vardåsen kirke med 22 medlemmer til stede.

9. april - Borgen skolekorps 35 år
Borgen skolekorps arrangerte jubileumskonsert i Vardåsen kirke med påfølgende fyrverkeri og fest på Borgen skole. Før festen underholt Borgen Oldis med marsjer og godlåter.

2. mai - Friluftsgudstjeneste i Vardåsen
Vi spilte under friluftsgudstjenesten til Vardåsen kirke.

8. mai - Kulturuken i Asker
Vi marsjerte og spilte fra Føyka gjennom Asker sentrum til Bakerløkka hvor vi spiller noen stykker før vi marsjerer videre til Torget.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Jansløkka hvor vi spilte i barnetoget. Toget gikk forbi hovedinngangen på Skaugum, hvor kronprinsfamilien hilste, og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum.
Etter forfriskninger og spontankonsert på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake.
Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien, Søndre Borgen sykehjem og frem til Borgen skole. Mellom taler, leker og mere forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker" pluss et par låter.
Etter en pause forflyttet vi oss tradisjonen tro til Undelstad der vi spilte i barnetoget med avslutningskonsert på "festplassen".

5. juni - Merete gifter seg
Vi spilte for Merete som giftet seg på Leangkollen.

24.-27. juni - Tur til Sæby, Danmark
Borgen Oldis deltok for 3. gang på den internasjonale musikkfestivalen i den sjarmerende småbyen Sæby, 12 km syd for Fredrikshavn. 27 musikanter og 7 ledsagere gjennomførte turen på vanlig måte: Fullt trøkk på konsertene, stort sosialt engasjement både internt og mot andre korps og publikum. Mye sol, god mat og rimelig drikke, men heller ingen store uhell. Selv om vi ikke fikk prisen for beste Walt Disney-kostyme, så vant vi i alle fall publikumsprisen.

14. august - Christina 60 år
Vi spilte for Christina som feiret sin 60-årsdag og Johns 70-årsdag.

16. oktober - Parade i Asker sentrum
Vi marsjerer og spilte i Asker sentrum.

6. november - Grete HS 50 år
Vi spilte for Grete på hennes 50 årsdags feiring.

13. november - Høstfest
22 deltagere hadde en hyggelig fest på Hasselbakken i Asker med mye god mat og dans.

13. - 14. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

27. november - Julegateåpning
Vi spilte julesanger på Føyka før vi ledet fakkeltoget til Jernbanetorget.

28. november - Adventskonsert i Vardåsen kirke
Vi spilte under den årlige adventskonserten.

16. desember - Asker sentrum
Vi spilte julesanger i Asker sentrum.

19. desember - Holmen senter
Vi spilte julesanger på senteret.

24. desember - Julaften i Vardåsen kirke
Borgen Oldis spilte under julegudstjenesten kl. 14

17. mai toget i Borgenveien
17. mai på Borgen skole
Tilbake til innholdet