2009 - Borgenoldis

Gå til innhold

2009

Historien
10. januar - Nyttårskonsert
Konserten gikk av stabelen i Teatersalen i Asker Kulturhus lørdag 10. januar kl. 18 med ca. 280 betalende tilhørerer. Kveldens vert var Kyrre Holm Johannessen og dirigent Magnus Mulligan.
Repertoaret besto av: Also sprach Zarathustra, Pasttime with good company, Gabriels Obo m/solist Oona Martine Østmo, I Dovregubbens hall m/dansere fra Asker dans og ballettskole, Intermezzo, Champagne-Galopp, Snø fremført av dansere fra Asker dans og ballettskole, Gabriellas sång m/solist Ann-Cathrin Tessnes, Radetsky march, Thank you for the music m/solist Ann-Cathrin Tessnes, Pomp and Circumstance med "fyrverkeri".
Etter konserten avsluttet vi kvelden med 3-retters middag på Sienna, feststemte taler og høy stemning.

11. januar - Juletrefest hos Hamworthy
Vi spilte på juletrefesten til Asker-firmaet Hamworthy.

15. mars - Gudstjeneste i Vardåsen kirke
Vi spilte før, under og etter søndagsgudstjenesten i Vardåsen kirke.

23. mars - Årsmøte
Årsmøtet ble avholdt i Vardåsen kirke med etterfølgende medlemsmøte.

16. mai - Konsert i Asker sentrum
Som en del av "Kulturuka i Asker" spilte vi på Bakerløkka lørdag formiddag.

17. mai - Full pakke
Kl. 07 ble vi kjørt med buss til Jansløkka hvor vi spilte i barnetoget. Grunnet restaureringsarbeider på Skaugum gikk toget på Semsveien forbi hovedporten, hvor kronprinsfamilien hilste og videre ned Kirkeveien til Asker sentrum.
Etter forfriskninger og spontankonsert på Lanzelot gikk turen til Asker bo- og behandlingshjem med konsert, karbonadesmørbrød og kake.
Bussen tok oss deretter til Borgen der vi spilte i barnetoget som gikk fra nederst i Huldreveien forbi boligblokkene, via Borgenveien, Søndre Borgen sykehjem og frem til Borgen skole. Mellom taler, leker og mere forfriskninger spilte vi "Ja vi elsker" pluss et par låter.
Etter en pause forflyttet vi oss tradisjonen tro til Undelstad der vi spilte i barnetoget med avslutningskonsert på "festplassen".

5. - 7. juni - Tur til Fredrikstad
Årets tur gikk til Fredrikstad for bl.a. å delta i FolkiGata-festivalen. 20 musikanter og 4 ledsagere ble transportert av Tollefsen Buss og innkvartert på Hotell Fontenen sentralt i Fredrikstad. Oppholdet inneholdt det meste; konserter, parader, underholdning og ikke minst sosialt samvær til langt på natt. Søndagen ble avsluttet med en guidet tur i Nord-Europas best bevarte festningsby (Gamlebyen).

11. juni - Nesbru videregående skole
Vi spilte ved avlutningsseremonien for avgangselevene ved skolen.

15. juni - Sommeravslutning
Vi avsluttet 1. halvår med spilling og grilling i hagen til Johnny.

25. oktober - Asker kulturhus 5 år
I forbindelse med at Kulturhuset i Asker fyllte 5 år gjennomførte vi en ekstraordinær øvelse for publikum i Multisalen.

7. - 8. november - Seminar
Som en oppkjøring til nyttårskonserten arrangerte vi seminar på Emma Hiorth skole lørdag og søndag. Dyktige instruktører ledet gruppeøvelser lørdag, mens det var samspill med dirigent søndag.

28. november - Julegateåpning
Vi spilte på Føyka før vi marsjerte foran fakkeltoget til Asker torg. Her ble julegrana tent, det var sang og nissen kom.

29. november - Adventskonsert
I tillegg til Borgen Oldis deltok Askerkoret og Asker kulturskoles Ungdomskor.

10. desember - Asker sentrum
Vi spilte julesanger i Asker sentrum for Sentrumsforeningen.

24. desember - Vardåsen kirke
Julaften spilte vi i familiegudstjenesten i Vardåsen kirke.
Tilbake til innholdet